ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In Memoriam | TOM NIEUWBOER (Update 21/5)

20-05-2015 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

in memoriam TomMet leedwezen namen wij kennis van het overlijden van ons zeer gewaardeerd Erelid en oud-bestuurslid Tom Nieuwboer. Na een kort ziekbed is Tom op 98-jarige leeftijd in het ziekenhuis Bernhoven op dinsdag 19 mei 2015 overleden.

Tom is voor velen bij UDI'19 een bekend persoon, ondanks zijn hoge leeftijd. Hij is reeds 57 jaar lid van de vereniging en altijd bezig en geïnteresseerd in zijn cluppie. Tom heeft bij UDI nooit gevoetbald, heeft wél jaren gezorgd dat velen hun geliefde sport konden beoefenen door het aanreiken en in orde houden van voetbalmaterialen. Tevens zorgde hij vele jaren voor kaart- en kienavonden. Maar Tom heeft met zijn prachtig handschrift voor de jongere UDI-leden vele vele jaren gezorgd dat zij 'n felicitatiekaartje voor hun verjaardag kregen namens de vereniging. Op zijn ziekbed vertelde hij nog dat hij gezorgd had dat alle felicitaties verstuurd waren tot 1 juni a.s..

Tom heeft voor zijn grote inzet voor de vereniging diverse onderscheidingen gekregen zoals: benoemd tot Erelid in 1990; sportvrijwilliger gemeente Uden in 1993 en van de KNVB de waarderingsspeld in 1994. Al met al heeft hij zich vele jaren ingezet voor de vereniging UDI'19 en daarvoor zeggen wij: 'Tom hartelijk dank en rust zacht!'     

Wij wensen zijn dochter Irma en verdere familie de komende tijd bijzonder veel kracht en sterkte toe met dit verlies.

Bestuur en leden UDI'19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.